Spring naar hoofd-inhoud

Voordelen

Levensduur

Kunststof ramen en deuren gaan lang mee. Ook als het energieverbruik en de CO2-uitstoot voor de productie wordt bekeken, komt kunststof uitstekend uit de bus. Daarnaast is kunststof niet gevoelig voor (weers)invloeden van buitenaf, dus verrotting en corrosie krijgen geen kans. Schilderen, verven en beitsen hoeft niet meer!

 

Duurzaam

Kunststof ramen en deuren zorgen voor meer comfort en een lager energie verbruik. Duurzaam bouwen is een must. Energiezuinig bouwen en comfort gaan hand in hand. Onze ramen en deuren hebben een duurzaam karakter. Ze zijn thermisch en akoestisch isolerend; heel geschikt om woningen energiezuinig te maken.

Alle oude kunststof kozijnen worden volledig gerecycleerd. Honderd procent van het gerecycleerde materiaal wordt in nieuwe kozijnsystemen en bouwproducten verwerkt. Kunststof ramen en deuren zijn dus een milieubewuste aankoop!

Comfort

Kunststof deuren en ramen bieden een hoog wooncomfort en zorgen voor energiebesparing. In combinatie met juiste glas isoleren ze en bieden ze een hoge temperatuur- en geluidswerende isolatie. Optioneel is een ventilatiesysteem dat zorgt voor frisse lucht in de woning zonder dat het raam open hoeft. Zo kunt je je huis op een veilige manier ventileren.

Veilig

Kunststof deuren en ramen met versterkte profielen geven inbrekers minder kans. Er is gegalvaniseerd staal verwerkt in de gehele raam- of deurconstructie. In combinatie met veiligheidsglas en inbraakbestendig veiligheidsbeslag krijgen ongenode gasten minder kans. We werken met een systeem dat aan de Europese veiligheidsnormen voldoet, uitgevoerd met hang- en sluitwerk volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Mooi

Kunststof ramen en deuren zijn een lust voor het oog. Kies uit een groot aanbod kleuren, profielen en structuren. De profielen ogen slank en zijn toch sterk genoeg om dubbel glas of zelfs driedubbel glas te dragen. Kies je profiel: vlak of verdiept. Ga voor de afwerking die je het mooist vindt: natuurlijke houtstructuren, gekleurde structuren en gladde folies of een combinatie ervan. Kortom, voor elke smaak en bouwstijl is er een oplossing op maat. Van modern tot klassiek, van strak tot rustiek. Met nagenoeg geen onderhoud altijd mooie ramen en deuren. Nooit meer schilderwerk!

Kwaliteit

Ons bedrijf staat onder controle van diverse kwaliteitsorganisaties. Wij produceren volgens de KOMO-keur en plaatsen volgens het SKG-keurmerk. Dat verzekert je van vakkundige montage in nieuwbouw en bestaande bouw. Kies voor kwaliteit in materiaal kunststof maar ook in hang- en sluitwerk. Onze producten voldoen aan de laatste eisen van het Bouwbesluit. Daarnaast werken wij volgens VCA, de standaard voor veilig en gezond werken.