Spring naar hoofd-inhoud

Over ons

Vernaeve Raamsystemen b.v. is actief voor particulieren en bedrijven. Ons werk vind je terug in renovatie- en nieuwbouwprojecten, zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Opdrachtgevers zijn woningeigenaren, aannemers, woningbouwverenigingen en architecten. Al ruim dertig jaar produceren wij producten die voldoen aan de hoogste eisen en staan voor veiligheid, comfort en onderhoudsgemak.

Maatwerk

Wij zorgen voor oplossingen op maat. Dat is onze specialiteit. We produceren alles in eigen huis en zorgen voor vakkundige montage. Dat maakt dat u verzekerd bent van snelle levering en de beste service.

Deceuninck dealer

Wij zijn erkend dealer van Deceuninck, met jarenlange internationale ervaring in kunststof producten. Onze kozijnen worden geproduceerd met profielen uit de Zendow-serie. Deze zijn onderhoudsvriendelijk en bieden een perfecte isolatie. Dat betekent milieuwinst én kostenbesparing. Deceuninck staat ook voor veiligheid, stijlvol design en duurzaamheid. Alle kunststof producten zijn volledig herbruikbaar.

Duurzaam ondernemen

Wij ondernemen duurzaam, met oog voor mens en milieu. We gaan zuinig om met energie en beperken ons afval zo veel mogelijk. Daarnaast benutten we de energie van onze zonnepanelen op het dak en investeren we in ledverlichting in onze werkplaats. Verantwoord en vanzelfsprekend!